θρεπτικά συστατικά των Γαλακτοκομικών – Dairy nutrients

milk

Εδώ καταγράφονται τα τελευταία συστατικά της αναλογίας τους με αλφαβητική σειρά, φυσικά όσα μπορούσαν να συγκεντρωθούν. . . . Αλλά και τα οφέλη τους . . .  Δείτε τα! . . .

Γιαούρτι :  Θρεπτικά συστατικά :  Ασβέστιο, βιταμίνη D.  Οφέλη :  Ωφέλιμο για την πεπτική οδό, γιατί[GLi] αναζωογονεί τα καλά βακτήρια. Ανακουφίζει και δροσίζει.

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *