Πικ – Νικ : Μία ωραία εκδρομή – Pik – Nik : Mia oraia ekdromi

pik-nik

(Snack)

Το Πικ – Νικ είναι πια της μόδας και αρκετά συνηθισμένο. Δεν υπάρχει, όμως, περίπτωση, το πικ – νικ να μοιάζει με γεύμα πρωτόγονου ανθρώπου, γιατί υπάρχουν στην αγορά τόσα[GLi] σκεύη και εξαρτήματα κατάλληλα γι` αυτό και έχουν κατασκευασθεί ειδικά, για να κάνουν τη διαμονή μας στην εξοχή πιο όμορφη και ποιο πολιτισμένη.


     Μεταφέροντας τα λοιπόν στο Πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου μας, από πλαστικές καρέκλες και τραπεζάκια μέχρι ψηστιέρες και κρύα φαγητά, ξεκινάμε για την εκδρομή μας.


     Γι` αυτήν την εκδρομή, λοιπόν θα σας δώσω μερικές ιδέες νόστιμες, ορεχτικές, διασκεδαστικές που θα σας απαλλάξουν από τα καθιερωμένα.


     Όταν πάμε για Πικ-Νικ συνήθως κάνουμε και κάποιες προετοιμασίες από την προηγούμενη ημέρα, ετοιμάζοντας κάτι που να είναι σε πικάντικο στυλ.


     Τα εξαρτήματα και οι άλλες συσκευές που πρέπει να έχουμε μαζί μας είναι, χαρτοπετσέτες, πλαστικά μαχαιρο-κούταλα, που είναι σε συσκευασία για τέτοιου είδους εξορμήσεις, στα SuperMarket καθώς επίσης και σε μαγαζιά με είδη κάμπινγκ. Απαραίτητο είναι το αλουμινόχαρτο, τα πλαστικά πιατάκια, κ. ά.


     Σας δίνω εδώ μερικά ωραία παρασκευάσματα που ετοιμάζονται εύκολα και μπορούν να μεταφερθούν εξ` ίσου εύκολα.


     Η Σαλάτα :  Έχουμε προμηθευτεί μεγάλες ντομάτες, όπου τις κόβουμε σε φέτες, μικρές, ή, μεγάλες. Ρίχνουμε το λάδι μας, το αλάτι μας, κόβουμε και ένα αγγούρι μέσα, σαν ποικιλία της σαλάτας, εάν θέλουμε και μας αρέσει βάζουμε και λίγο ξύδι.


     Τα απαραίτητα πρόχειρα :  Πατατάκια, chips, που εάν έχετε παιδιά δεν θα σας μείνουν, διότι αυτά τα είδη αρέσουν ποιο πολύ στα παιδιά.


     Αυγά :  Απαραίτητα σε τέτοιου είδους εξορμήσεις είναι τα βραστά αυγά, που και αυτά έρχονται πρώτα στην επιλογή προτίμησης των παιδιών.


     Τυρί :  Το απαραίτητο για[GLi] την εξοχική θέα είναι το κασέρι, κομμένο σε λωρίδες έτοιμο και να αγναντεύεις το απέραντο γαλάζιο. Μα επίσης αν είναι και μάρκας, είναι τέλεια και η γεύση αλλά και η θέα. Να μην κάνω και διαφήμιση, στο τυρί.


     Ψωμί :  Το ψωμί, ας είναι λίγο πάρα πάνω από αυτό που αγοράζουμε ημερησίως, θα έλεγα! Γιατί η εξοχή ανοίγει την όρεξη καθώς το ψωμί, όπως τα πάρα πάνω προλαλήσαντα έχουν την ίδια απήχηση σε τέτοιου είδους θέματα, κρατούν τα πρωτεία.

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *