Το νερό της θάλασσας είναι πολύτιμο – Sea water is precious

Θάλασσα

(Γυναίκα)

   Η ΣΥΝΘΕΣΗ :  Περιέχει συστατικά που επιδρούν ενεργητικά στη ζωή των κυττάρων. Τα απαλλάσσουν από τις τοξίνες και ωφελούν επίσης το νευρικό σύστημα. Το νερό της θάλασσας περι[GLi]έχει 84% χλώριο και σόδα, ιώδιο σε υψηλή ποσότητα και σε μορφή τέτοια που αφομοιώνεται αμέσως από τον οργανισμό. Επίσης σίδηρο, χαλκό, ασβέστιο, μαγνήσιο, ποτάσα κι ακόμα άργυρο, χρυσό και ράδιο.

   ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ : Ενώ είναι γνωστή η σύνθεση του θαλασσίου ύδατος δεν είναι δυνατόν να κατασκευασθεί χημικώς.

   ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΝΕΡΟΥ :  Ανάλογες με εκείνες των βιταμινών και των ορμονών. Αναζωογονεί όλο τον οργανισμό. Ανανεώνει τους ιστούς που βρίσκονται κάτω ακριβώς από το δέρμα. Γι` αυτό η επιδερμίδα των κολυμβητριών είναι πάντοτε, λαμπερή, ολόδροση, σφριγηλή.

   ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ :  Το νερό της θάλασσας, χαρίζει στο δέρμα μια όψη φρέσκια, το χρώμα της υγείας. Τα` αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά σ` επιδερμίδες χλωμές. Γι` αυτό σε κάθε μπάνιο βουτάτε το πρόσωπό σας μέσα στο νερό.

Αλλά για να αποφύγετε τον ερεθισμό χρησιμοποιείστε ως γαλάκτωμα και λοσιόν μαλακτικά και όχι στυπτικά προϊόντα. Το νερό της θάλασσας διευκολύνει εξ` άλλου το μαύρισμα. Πολλαπλασιάζει την ικανότητα των υπεριωδών ακτίνων. Βουτάτε λοιπόν συχνά στη θάλασσα αν θέλετε πραγματικά να μαυρίσετε.

   ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ :  Το νερό της θάλασσας τα τονώνει, τους δίνει λάμψη. Αν τα βλέφαρά σας ερεθίζονται και κοκκινίζουν βάλτε ένα αντηλιακό προϊόν, πριν βουτήξετε . . . .  Προστατέψτε τα με γυαλιά . . . .  Το βράδυ περιποιηθείτε τα όπως και το πρόσωπό σας. Αν είναι ερεθησμένα βάλτε κομπρέσες.

   ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ :  Το νερό της θάλασσας δυναμώνει το τριχωτό δέρμα του κεφαλιού, κάνει καλό στα λιπαρά μαλλιά. Αλλά προσοχή : ξεραίνει τα ξηρά[GLi]μαλλιά. Γενικά, μπορείτε να κάνετε μπάνιο χωρίς σκούφια, αρκεί τα μαλλιά σας να μη χαλάνε και να είναι καθαρά, χωρίς λιπαρά καλλυντικά. Το αλάτι που μένει ερεθίζει το δέρμα του κεφαλιού. Γι` αυτό κάθε βράδυ ξεπλένεται τα μαλλιά σας με πολύ νερό

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *