Παστουρμαδόπιτα – pasturma pie

Παστουρμαδόπιτα

ΥΛΙΚΑ

 Ένα πακέτο φύλλο σφολιάτας

200γρμ. Παστουρμά

300γρμ. Κασέρι

Τρείς ντομάτες μεγαλούτσικες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Απλώνουμε σε ένα ταψί το ένα φύλλο σφολιάτας

Στρώνουμε τις φέτες του παστουρμά την μία δίπλα στην άλλη.

Ρίχνουμε το τριμμένο κασέρι από πάνω.

Και βάζουμε[GLi]από πάνω τις ντομάτες που είναι κομμένες σε ροδέλες.

Κλείνουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας.

Αλείφουμε με αυγό και σουσάμι.

Ψήνουμε στους 180ο C στον αέρα για γύρω σε 30 με 40 λεπτά της ώρα. (Ανάλογα τον φούρνο).

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *