Το παλιό τάβλι του παππού! – Grandpa’s old backgammon

ΤΑΒΛΙ

(Kataskey;ew – Ntecoupage)

Λόγω του ότι ζούμε στον 21αιώνα μπορεί να θέλεις να φτιάξεις το παλαιού τύπου τάβλι .  .  .  . Κάνοντας επάνω του Ντεκουπάζ.  .  .  .

Που βρήκες σε κάποιο χρονοντούλαπο και λόγω της φθοράς του να το ξαναφτιάξεις ώστε να φθάσει στα όρια να γίνει εντελώς δικό σου.

Έτσι και το ξεκίνησα [GLi]ώστε να είναι μοναδικό και ένα και εντελώς δικό μου.

Έτσι ξεκίνησα και το έφτιαξα.

Μπορώ να φτιάξω και άλλα αν μου ζητηθεί.

Η τιμή είναι ποιο πολύ στα υλικά του.

tavli

Εάν με ρωτάτε στο πόσο μπορεί να βρίσκετε και να κυμαίνετε η τιμή του είναι :  Από 102€ έως και μπορεί να φθάσει τα 300€.

Ανάλογα το είδος και την κατασκευή του σκελετού του!

Το συγκεκριμένο μου στοίχησε 62€. Η κατασκευή του είναι από χαρτοπετσέτα, δηλαδή έχει γίνει με την τεχνική ντεκουπάζ. (Για να υπάρχει αγριάδα στην εξωτερική του υφή, το λεγόμενο στην αργκό γρέζι). Καθώς έχουν γίνει τρείς φορές γυάλισμα ώστε να έρθει στην μορφή του κεριού να είναι αδιάβροχο. Είναι και μέσα [GLi]αδιάβροχο φυσικά. Εννοείται πως στην εκκίνηση κατασκευής του έγινε επεξεργασία στο ξύλο του ώστε να ισχυροποιηθεί για την αντοχή του!

ΙΔΕΕΣ

Κατασκευές που μπορούν να γίνουν είναι επίσης πολύ σημαντικό εάν έχεις μαγαζί όπως καφενείο Ιντερνέτ καφέ, μπορείτε να γράψετε στο τάβλι την ονομασία του μαγαζιού σας.

Εάν σας αρέσει κάντε μου Like! Αφήστε μου και κάποιο σας σχόλιο!

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *