Γρήγορη Μακαρονάδα – Quick Pasta

Γρήγορη μακαροναδα

(CHEF – Ζυμαρικά)

   ΥΛΙΚΑ 

Μισό κιλό Λαζάνια

1 Λίτρο, Γάλα 

1 ½  Κούπα Νερό

2 Κούπες Γραβιέρα 

Αυγά

Αλάτι & Πιπέρι

¼  της Κούπας Βούτυρο λιωμένο

   ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  Σε ένα πυρ εξ απλώνουμε το βούτυρο προσέχοντας να καλύψει όλη την επιφάνεια.

Ρίχνουμε τα ζυμαρικά άψητα.

  Σ` ένα μπολ [GLi] ανακατεύουμε το γάλα με το νερό και τα αδειάζουμε στο πυρ εξ προσέχοντας να απλωθούν παντού.

Ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι και πασπαλίζουμε με τα τυριά.

Τελευταία ρίχνουμε τα αυγά αφού πρώτα τα χτυπήσουμε.

Βγάζουμε το πυρ εξ στο φούρνο και ψήνουμε στους 180ο C βαθμούς για μία ώρα.

Τρώγετε ζεστό.

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *