Ποδιά με ύφασμα πουά – podiameyfasmapoua

Εδώ σας δείχνω έναν τρόπο ώστε να σας βοηθήσει να φτιάξετε μία ποδιά κουζίνας. Για να προστατέψετε τα ρούχα σας, όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι, τα προστατεύεται φορώντας από πάνω τους μία ωραιότατη ποδιά.  

Στο πατρόν που σας δίνω είναι επ` ακριβώς οι διαστάσεις.

Για να τη κατασκευάσετε[GLi] (φτιάξετε), θα χρειαστείτε ένα μέτρο ύφασμα, φάρδους 1,50 μέτρου (Κόκκινη με Λευκά Πουά).

Σχεδιάστε τα δύο κομμάτια σύμφωνα με το πατρόν, από την ανάποδη του υφάσματος. Κόβετε την τσέπη και την γαζώνετε στη θέση της εμπρός. Ενώνετε τις ραφές των ώμων. Κάνετε ένα μικρό στρίφωμα γύρω-γύρω.

Αν θέλετε δίνετε να σας βάλουν τέσσερα καψούλια σε κάθε πλάι, στο ύψος της μέσης, για να περάσετε μέσα το κορδόνι με το οποίο θα δένετε την ποδιά.

Για να φτιάξετε το μοντέλο της φωτογραφίας μου, μπορείτε, εξ` άλλου, να χρησιμοποιήσετε πλαστικό του μέτρου. Στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται φυσικά στρίφωμα. Θα γαζώσετε μόνο τους[GLi] ώμους και την τσέπη όπου κατόπιν τίποτε άλλο διότι η ποδιά είναι έτοιμη.

Α! και κάτι ακόμη χρησιμοποιήστε μόνον χοντρή βελόνα.

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *