Μακαρόνια του Κηπουρού – MakaroniatouKipourou

μακαρόνια του κηπουρού

  ΥΛΙΚΑ

400 gr. Μακαρόνια

300 gr.  Κολοκυθάκια

Δεκαπέντε Κολοκυθολούλουδα 

Ένα Κρεμμύδι

Μία Σκελίδα Σκόρδο 

Τλεσσερις Κουταλιές Λάδι

Ένα Κουταλάκι θυμάρι

Λίγο Βασιλικό

Λίγο Θυμάρι

Λίγο Ρίγανη 

Αλάτι & Πιπέρι

   ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κύβους και τα κολοκυθολούλουδα σε λωρίδες.

  Σε ένα τηγάνι [GLi] σοτάρουμε σε 2 κουταλιές λάδι κρεμμυδάκι και Σκόρδο ψιλοκομμένα, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 με 4 λεπτά.

  Προσθέτουμε τα κολοκυθολούλουδα, αλάτι & πιπέρι, πασπαλίζουμε με βασιλικό, ρίγανη & θυμάρι, και μαγειρεύουμε για 4 ακόμα λεπτά.

  Στο μεταξύ, έχουμε βράσει τα μακαρόνια μας με το υπόλοιπο λαδάκι.

  Τα ρίχνουμε στο μείγμα με τα κολοκυθάκια και τα γαρνίρουμε με τα κολοκυθολούλουδα.

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *