Εδώ καταγράφονται τα τελευταία συστατικά της αναλογίας τους με αλφαβητική σειρά, φυσικά όσα μπορούσαν να συγκεντρωθούν. . . . Αλλά και τα οφέλη τους . . . Δείτε τα! . . .
Ρεβίθια : Θρεπτικά συστατικά : Ασβέστιο, μαγνήσιο, φωσφόρος, κάλιο, ψευδάργυρος, μαγγάνιο, βήτα[GLi] καροτίνιο. Πλούσια σε φολικό οξύ. Οφέλη : Στηρίζουν την νεφρική λειτουργία. Καθαρίζουν το πεπτικό σύστημα. Εξαιρετική πηγή φυτικών πρωτεϊνών.
Φακές : Θρεπτικά συστατικά : Ασβέστιο, μαγνήσιο, φωσφόρος. Πλούσια πηγή καλίου, ψευδάργυρου, φολικού οξέος. Οφέλη : Καλή πηγή μεταλλικών στοιχείων. Εξουδετερώνουν τα οξέα που παράγονται στους μυς