(CHEF – Ζυμαρικά)
ΥΛΙΚΑ
Μισό κιλό Λαζάνια
1 Λίτρο, Γάλα
1 ½ Κούπα Νερό
2 Κούπες Γραβιέρα
5 Αυγά
¼ της Κούπας Βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα πυρ εξ απλώνουμε το βούτυρο προσέχοντας να καλύψει όλη την επιφάνεια.
Ρίχνουμε τα ζυμαρικά άψητα.
Σ` ένα μπολ [GLi] ανακατεύουμε το γάλα με το νερό και τα αδειάζουμε στο πυρ εξ προσέχοντας να απλωθούν παντού.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι και πασπαλίζουμε με τα τυριά.
Τελευταία ρίχνουμε τα αυγά αφού πρώτα τα χτυπήσουμε.
Βγάζουμε το πυρ εξ στο φούρνο και ψήνουμε στους 180ο C βαθμούς για μία ώρα.
Τρώγετε ζεστό.