ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι Λάδι (Καλαμποκέλαιο).
2 Φλιτζάνια Σιμιγδάλι Χονδρό.
4 Φλιτζάνια Χυμό Πορτοκάλι.
1 Φλιτζάνι φρούτα αποξηραμένα (Χουρμάδες… Βερύκοκ..)
1 Φλιτζάνι ξηρούς καρπούς1 Κουταλιά της σούπας μέλι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινώντας παίρνουμε και κόβ[GLi]ουμε τους χουρμάδες βγάζοντας το κουκούτσι τους, όπου τους κόβουμε σε κομμάτια. γεμίζοντας ένα φλιτζάνι επίσης και με άλλα φρούτα. Κατόπιν βάζουμε τους ξηρούς καρπούς σε κατσαρολάκι, ή, τηγανάκι για να τα καβουρδίσουμε.
Κατόπιν παίρνουμε τον μισό χυμό πορτοκαλιού και τον βάζουμε σε κατσαρολάκι όπου βάζουμε μέσα τα αποξηραμένα φρούτα να βράσουν για 5΄ λεπτά, τουλάχιστον λεπτά της ώρας.
Παίρνουμε μία κατσαρόλα και[GLi]ρίχνουμε το ένα φλιτζάνι λάδι και καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι, μέχρι να πάρει ένα σκούρο χρώμα.
Χαμηλώνουμε την φωτιά μας και ρίχνουμε τα φρούτα με το πορτοκάλι, που βράσαμε πριν.
Ρίχνουμε τον υπόλοιπο χυμό πορτοκαλιού, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι ο χαλβάς να τραβάει τα υγρά όλα.
Όταν αποσύρουμε την κατσαρόλα από το μάτι[GLi] ρίχνουμε το μέλι ανακατεύουμε και τον τοποθετούμε τον χαλβά μας σε μία φόρμα.
Καλή Επιτυχία!!