Ζάχαρη – Sugar

sugar

Για το μαγείρεμα πιο πολύ χρήσιμη είναι η χοντρή ζάχαρη.

Όταν η ντομάτα στο μαγείρεμα είναι ξινή βάζετε λίγη ζάχαρη για να φύγει η ξινίλα.

Ακόμη για καφέ και για τσάι, καλλίτερη είναι η χοντρή[GLi]ζάχαρη, λιώνει πιο γρήγορα από την ψιλή.

Όλα για την Ζάχαρη

Ξέρετε ότι . . . η Ζάχαρη . . . .

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *