Μπιφτέκια Γεμιστά  –  Mpiftekia Gemista

Μπιφτέκι

(CHEF – ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ)

   ΥΛΙΚΑ

1 – Κιλό Κιμά Μοσχαρίσιο  (ψίχα ψωμιού – 4 με 5 φέτες)

2 Τεμ. Ντομάτες τριμμένες

3 Τεμ. Αβγά 

Μισο-τριμμένο Κρεμμύδι

Λίγη Ρίγανη 

Φέτα σε κομμάτια  (για το γέμισμα)

Αλάτι & Πιπέρι

   ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

  Σε ένα μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μας.

  Αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί από 30 λεπτά έως και ένα ολόκληρο βράδυ.

  Ανοίγουμε τα μπι[GLi]φτέκια σαν πιτούλες σε όποιο μέγεθος θέλουμε, βάζουμε εκεί την φέτα όπου μετά το κλείνουμε καλά, εάν δεν κλείνει του προσθέτουμε λίγο κιμά .

  Ψήνουμε  σε μέτριο φούρνο έως δυνατό φούρνο.

  Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν.

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *