Σάλτσα ντομάτας – tomato sauce

Σάλτσα Ντομάτας

(ΣΑΛΤΣΕΣ – ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ)

ΥΛΙΚΑ

Ένα μέτριο κρεμμύδι

Μία μέτρια Πιπεριά  (όποιο χρώμα)

Δύο κουταλιές της σούπας πελτέ

Φρέσκια ρίγανη

Αλάτι + Πιπέρι

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι λίγο λάδι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι (ψιλοκομμένο κρεμμύδι) και την πιπεριά σε κυβάκια.

Ανακατεύουμε όπου κατόπιν[GLi]ρίχνω τον πελτέ να πάρει μία βράση, ρίχνουμε ένα φλιτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι.

Το αφήνουμε να βράσει για 10΄λεπτά της ώρας ρίχνοντας στο τέλος την ρίγανη.

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *