Άντε και καλή Επιτυχία!
ΥΛΙΚΑ
Στον Χασάπη λέμε να μας δώσει, Ένα μπουτάκι αρνίσιο, (το αλείφουμε με αλατοπίπερο πέριξ του).
5 – 10 Σκελίδες Σκόρδο – (το σκόρδο.. το μπήγουμε στο μπούτι κάνοντας ελαφρές τρύπες με το μαχαίρι, στο μπούτι εδώ και εκεί, έτσι για να πάρει γεύση…)
1 Πορτοκάλι
1 Κόκκινη Πιπεριά
1 Κίτρινη Πιπεριά
300gr Κεφαλοτύρι
3 Κ. Σ. Μουστάρδα
1 Κ. Σ. Ρίγανη
Αλάτι & Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατίζουμε το μπουτάκι γύρω-γύρω του.
Κατόπιν παίρνουμε ένα κατσαρόλι βαθύ όπου μέσα εκεί βάζουμε όλα τα πάρα-πάνω που αναφέρουμε όπου όταν τα έχουμε όλα μαζί παίρνουμε ένα κουτάλι και τα ανακατεύουμε.
Μετά παίρνουμε μία κατσαρόλα (κενή) και βάζουμε μέσα Νέα Φυτίνη γύρω στα 70gr., ή, λάδι ανάλογο της δόσης αυτής.
Καίμε την κατσαρόλα μας ώστε να διαλυθεί[GLi]η Φυτίνη μας, όπου την περιχύνουμε πάνω από το αρνάκι με τα άλλα υλικά που έχουμε ρίξει μέσα στην λαδόκολλα που βρίσκεται το μπουτάκι.
Δένουμε την λαδόκολλα και την βάζουμε σε προ θερμασμένο φούρνο, στους 200ο C για 1/2ώρα. (μισή ώρα).
Κατόπιν χαμηλώνουμε τον φούρνο και ψήνουμε για 3 ώρες στους 170ο C.
Ανοίγουμε από πάνω την κλεισμένη λαδόκολλα και ξανα ψήνουμε για ½ ώρα, (μισή ώρα), με ανοιχτή τη λαδόκολλα.
Σερβίρουμε! Καλή απόλαυση!