Αυγά τηγανητά με πατάτες – Ayga tiganita me patates

Αβγά

Υλικά

(Υλικά για 4 μερίδες)

Τρεις Πατάτες Μεγάλες
Τέσσερα Αυγά
200 γ. Κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας
150 γ. Καπνιστό Χοιρινό
Λάδι
Πιπέρι και Αλάτι

Καθαρίζουμε τις πατάτες.
Τις πλένουμε.
Τις κόβουμε για τηγάνι.
Τις τηγανίζουμε.

Στη συνέχεια, σ’ ένα άλλο τηγάνι [GLi] με λίγο ελαιόλαδο, αφού κάψει λίγο το λάδι, προσθέτουμε το χοιρινό και το σοτάρουμε για λίγο.

Προσθέτουμε το τυρί κομμένο σε ορθογώνια κομμάτια.

Προσθέτουμε τις πατάτες.

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *