θρεπτικά συστατικά των Θαλασσινών – Seafood nutrients

Θαλασσινά

Εδώ καταγράφονται τα τελευταία συστατικά της αναλογίας τους με αλφαβητική σειρά, φυσικά όσα μπορούσαν να συγκεντρωθούν. . . . Αλλά και τα οφέλη τους . . .  Δείτε τα! . . .

Ρέγκα :  Θρεπτικά συστατικά : Ωμέγα 3 (Ω3) και ωμέγα 6 βασικά[GLi] λιπαρά οξέα, ασβέστιο, φωσφόρος.  Οφέλη :  Καλή για την καρδιαγγειακή υγεία.

Σκουμπρί :  Θρεπτικά συστατικά : Ασβέστιο, σελήνιο, βιταμίνη Ε, βασικά λιπαρά οξέα ωμέγα -3.  Οφέλη :  Διατηρεί την καρδιαγγειακή υγεία, εξισορροπεί τις ορμόνες. Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Σολομός :  Θρεπτικά συστατικά : Ασβέστιο, σελήνιο, βιταμίνη Ε, βιταμίνη D, βασικά λιπαρά οξέα ωμέγα -3.  Οφέλη : Πηγή ωμέγα 3 : καλός για την ορμονική υγεία, το δέρμα, το ανοσοποιητικό σύστημα, τα οστά.

Στρείδια :  Θρεπτικά συστατικά : Πολύ υψηλή[GLi] περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο. Βιταμίνες Α, Β12 και C, σίδηρος. Οφέλη : Ωφελούν την καρδιαγγειακή, την ανοσοποιητική και τη σεξουαλική λειτουργία.

Τόνος :  Θρεπτικά συστατικά : Σελήνιο, βασικά λιπαρά οξέα ωμέγα 3, βιταμίνη Β12, βιταμίνη Β3. Οφέλη : Καλός για το δέρμα, το ορμονικό και το καρδιαγγειακό σύστημα.

George Li

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →