Εδώ καταγράφονται τα τελευταία συστατικά της αναλογίας τους με αλφαβητική σειρά, φυσικά όσα μπορούσαν να συγκεντρωθούν. . . . Αλλά και τα οφέλη τους . . . Δείτε τα! . . .
Αμύγδαλο : Θρεπτικά συστατικά : Ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορος, κάλιο, ψευδάργυρος, φολικό οξύ, [GLi]βιταμίνες Β2, Β3 και Ε. Οφέλη : Καλή πηγή πρωτεϊνών. Αντικαρκινικό. Ωφέλιμο για τα λιποβαρή άτομα.
Καρύδα : Θρεπτικά συστατικά : Μαγνήσιο, φώσφορος, ψευδάργυρος, κάλιο, φολικό οξύ, βιταμίνη C. Οφέλη : Ρυθμίζει την λειτουργία του θυρεοειδούς.
Φιστίκια : Θρεπτικά συστατικά : Ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρος, ψευδάργυρος, φολικό οξύ. Οφέλη : Βελτιώνουν τη ζωτικότητα, κάνουν καλό στα δόντια και στα ούλα.
Φουντούκια : Θρεπτικά συστατικά : Ασβέστιο,[GLi] μαγνήσιο, ψευδάργυρος, φώσφορος, κάλιο, φολικό οξύ. Βιταμίνες C και Ε. Οφέλη : Δυναμώνουν τα νεφρά και τους πνεύμονες, διευκολύνουν το πεπτικό σύστημα, βελτιώνουν το μεταβολισμό.