(Ζαχαροπλαστική)
ΥΛΙΚΑ
4 Μήλα
Μία Κουταλιά της σούπας μέλι
4 Ξυλάκια κανέλλας
Ένα Σφηνάκι βίσυνο Λικέρ, ή, Κονιάκ, . . . .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε ένα ταψάκι και τοποθετούμε τα μήλα εφ` όσον έχουμε αφαιρέσει πρωτύτερα με το ειδικό εργαλείο[GLi]το κέντρο των σπόρων του μήλου. Βάζουμε στο κάθε μήλο μία κανέλλα ρίχνοντας κατόπιν μία κουταλιά μέλι και βάζοντας και το σφινάκι της αναλογίας μας.
Όπου τα ψήνουμε στους 180ο βαθμούς για 35΄ λεπτά της ώρας.