(Ζαχαροπλαστική)
ΥΛΙΚΑ
Δύο Μήλα
Μία Κούπα νιφάδες βρόμης σε σκόνη
200γρμ. Γάλα
Δύο κουταλιές σούπας γιαούρτι
100γρμ. Καρύδι ψιλοκομμένο
Ένα κουταλάκι του γλυκού μπέκιν
Μία Κάψουλα βανίλιας
Δύο Κουταλιές Μέλι
Μία Κουταλιά μαργαρίνης (για την επικάλυψη του ταψιού)
Ένα Κουταλάκι κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κτυπάμε την βρώμη στο μούλτι ώστε να γίνει σκόνη.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά[GLi]στο μούλτι ώστε να γίνουν ένας χυλός.
Αλείφουμε ένα ταψάκι 24άρι με μαργαρίνη, αλείφοντας και τον πάτο αλλά και το γύρω-γύρω.
Στο τέλος καθαρίζω τα μήλα τοποθετώντας τα από πάνω στον χυλό.
Ψήνω στους 180ο βαθμούς ψήνοντάς την για μισή ώρα στο φούρνο. (Εμείς το ψήσαμε στο Airfray. . . ).
Καλή επιτυχία!