(CHEF – ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ)
ΥΛΙΚΑ
1 – Κιλό Κιμά Μοσχαρίσιο (ψίχα ψωμιού – 4 με 5 φέτες)
2 Τεμ. Ντομάτες τριμμένες
3 Τεμ. Αβγά
Μισο-τριμμένο Κρεμμύδι
Λίγη Ρίγανη
Φέτα σε κομμάτια (για το γέμισμα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μας.
Αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί από 30 λεπτά έως και ένα ολόκληρο βράδυ.
Ανοίγουμε τα μπι[GLi]φτέκια σαν πιτούλες σε όποιο μέγεθος θέλουμε, βάζουμε εκεί την φέτα όπου μετά το κλείνουμε καλά, εάν δεν κλείνει του προσθέτουμε λίγο κιμά .
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο έως δυνατό φούρνο.
Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν.