θρεπτικά συστατικά των Όσπριων – NutrientsofLegumes

ΟΣΠΡΙΑ

Εδώ καταγράφονται τα τελευταία συστατικά της αναλογίας τους με αλφαβητική σειρά, φυσικά όσα μπορούσαν να συγκεντρωθούν. . . . Αλλά και τα οφέλη τους . . .  Δείτε τα! . . .

Ρεβίθια :  Θρεπτικά συστατικά :  Ασβέστιο, μαγνήσιο, φωσφόρος, κάλιο, ψευδάργυρος, μαγγάνιο, βήτα[GLi] καροτίνιο. Πλούσια σε φολικό οξύ.  Οφέλη :  Στηρίζουν την νεφρική λειτουργία. Καθαρίζουν το πεπτικό σύστημα. Εξαιρετική πηγή φυτικών πρωτεϊνών.

Φακές :  Θρεπτικά συστατικά :  Ασβέστιο, μαγνήσιο, φωσφόρος. Πλούσια πηγή καλίου, ψευδάργυρου, φολικού οξέος.  Οφέλη :  Καλή πηγή μεταλλικών στοιχείων. Εξουδετερώνουν τα οξέα που παράγονται στους μυς

Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.