Κέικ αλμυρών – Keik almyron

        ΥΛΙΚΑ

280gr.  Αλεύρι Για όλες τις Χρήσεις

4 Αυγά

1 κουταλάκι Σούπας  Baking Powder

200gr.  Φέτα 

200ml.  Γάλα Φρέσκο

80gr.  Βούτυρο Αγελαδινό

Πιπέρι

Λίγα ντοματίνια κομμένα στην μέση σαν γαρνιτούρα από πάνω.

        ΕΚΤΕΛΕΣΗ

   Παίρνουμε ένα μπολ όπου[GLi]βάζουμε μέσα τα αυγά και τα κτυπάμε, μετά το γάλα, το βούτυρο, το αλεύρι και την Φέτα θρυμματισμένη, το Baking, όπου όλα μαζί τα ανακατεύουμε.

Κατόπιν παίρνουμε μία φόρμα κέικ, μακρόστενη και τοποθετούμε το μείγμα όπου κατόπιν γαρνίρουμε από πάνω με τα ντοματίνια.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας, στους 175 με 180Ο C – Ψήνουμε στους 170Ο C για 40 λεπτά της ώρας.

  Υποσημείωση :  Το φτιάξαμε από ξένη συνταγή και είναι εκπληκτικό.

Είχε πολύ επιτυχία!

Φτιάξτε το!

Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *