Μήλα ψητά στον φούρνο

Μήλα ψητά στον φούρνο

(Ζαχαροπλαστική)

        ΥΛΙΚΑ

Μήλα

Μία Κουταλιά της σούπας μέλι

4  Ξυλάκια κανέλλας

Ένα Σφηνάκι βίσυνο Λικέρ, ή, Κονιάκ, . . . .

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε ένα ταψάκι και τοποθετούμε τα μήλα εφ` όσον έχουμε αφαιρέσει πρωτύτερα με το ειδικό εργαλείο[GLi]το κέντρο των σπόρων του μήλου. Βάζουμε στο κάθε μήλο μία κανέλλα ρίχνοντας κατόπιν μία κουταλιά μέλι και βάζοντας και το σφινάκι της αναλογίας μας.

Όπου τα ψήνουμε στους 180ο βαθμούς για 35΄ λεπτά της ώρας.

George Li

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *