(ΣΑΛΤΣΕΣ – ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ)
ΥΛΙΚΑ
Ένα μέτριο κρεμμύδι
Μία μέτρια Πιπεριά (όποιο χρώμα)
Δύο κουταλιές της σούπας πελτέ
Φρέσκια ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι λίγο λάδι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι (ψιλοκομμένο κρεμμύδι) και την πιπεριά σε κυβάκια.
Ανακατεύουμε όπου κατόπιν[GLi]ρίχνω τον πελτέ να πάρει μία βράση, ρίχνουμε ένα φλιτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι.
Το αφήνουμε να βράσει για 10΄λεπτά της ώρας ρίχνοντας στο τέλος την ρίγανη.