(Snack Bar)
Σάντουιτς με αντζούγιες : Δουλεύετε 120γρμ. Βούτυρο με μία κουταλιά του καφέ πολτό αντζούγιες. Στρώνετε ένα χο[GLi]ντρό στρώμα σε μία φέτα και σκεπάζετε με την άλλη.
Σάντουιτς με μανιτάρια : Βράζετε 125γρμ. Μανιτάρια και τα ψιλοκόβετε. Με το ζωμό τους ανακατεύετε μία μπεσαμέλ, προσθέτετε τα μανιτάρια, αφήνετε να κρυώσουν και γαρνίρετε με αυτό το παρασκεύασμα τη μία από τις δύο φέτες.
Σάντουιτς με μαρούλι : Αλείφετε κάθε φέτα με μαγιονέζα γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαρούλι και 2 αυγά σφικτά και κομμένα με στρογγυλές φέτες.
Σάντουιτς με μαρούλι και ντομάτα: Αλείφετε κάθε φέτα με μαγιονέζα γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαρούλι προσθέτετε ντομάτα τα μεσαία της κομμάτια σε στρογγυλές φέτες (ροδέλες), 2 αυγά σφικτά και κομμένα σε στρογγυλές φέτες.
Σάντουιτς με μαϊντανό : Αλείφετε κάθε φέτα με μαγιονέζα και γαρνίρετε τη μία με μαϊντανό ψιλοκομμένο και αυγά σφικτά ψιλοκομμένα.
Σάντουιτς με αγγουράκια : Βουτυρώνετε κάθε φέτα με βούτυρο, στο οποίο έχετε προσθέσει λίγη μουστάρδα και βάζετε ανάμεσα από τις δύο φέτες αγγουράκι ελαφρώς πατημένο.
Σάντουιτς με αστακό : Αλείφετε κάθε φέτα με μαγιονέζα και τοποθετείτε ανάμεσα από το ψωμί ένα κομμάτι αστακό.
Σάντουιτς ελεύθερα : Τα ανοίγετε, τα βουτυρώνετε και τα αλείφετε μ[GLi]ε μαρμελάδα, ή με μέλι. Αυτά μπορείτε να τα τρώτε ποιο πολύ το πρωί, με τον συνδυασμό γάλακτος, ή τσαγιού, ή ακόμη με καφέ. (Οποιονδήποτε καφέ), μήπως (espresso);