Τότε σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς :
- Είναι κρέας πολύ θρεπτικό.
- Δεν πειράζει ούτε τα πιο ευαίσθητα στομάχια.
- Περιέχει βιταμίνη Β1 σε αρκετή ποσότητα.
- Δεν μεταδίδει κανένα παράσιτο.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Αν και το αρνάκι πρέπει να είναι γάλακτος, για να είναι καλό, δεν πρέπει, ωστόσο, να τρώγεται πολύ φρέσκο. Το κρέας του τότε θα μοιάζει σαν λάστιχο, ακόμη κι` αν είναι εξαιρετικής ποιότητος. Αν είναι φρέσκο, αφήστε το στο ψυγείο σας λίγες ημέρες.
Για το ψήσιμο ! Στο τηγάνι, στη σχάρα, ή, στο φούρνο το αρνάκι πρέπει να αρπάζει γρήγορα. Κατόπιν το ψήσιμο θα τελειώσει σε πιο σιγανή φωτιά. Φροντίστε να το περιχύνετε συχνά με το ζωμό του, για να γίνει χυμώδες και νόστιμο.