Σεξ – Sex

ΣΕΞ

(S E X X X)

Προέρχεται από το λατινικό sexus, που σημαίνει φύλλο.

   Κάθε τι λοιπόν που έχει σχέση με το φύλλο και τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα και με τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στα δύο φύλλα, εντάσσεται στην περιοχή του σεξ.

   Σιγά-σιγά όμως, ο όρος[GLi]μετέπεσε και έχει αποκτήσει διεθνώς πλέον την έννοια της ειδικής εκείνης διαδικασίας που συνοδεύεται με την έλξη που ασκούν αμοιβαίως το θηλυκό και το αρσενικό, σε συνδυασμό με τη μερική, ή, πλήρη γενετήσια επαφή μεταξύ τους και την ηδονή που συνοδεύει την επαφή αυτή.

   Το σεξ συνεπώς, έχει γίνει, στην τρέχουσα ορολογία, συνώνυμο με την ερωτική-γενετήσια επαφή και την επιθυμία, ή, την έλξη που τελικό σκοπό έχει τη συνουσία.

   Ιδού ένας ορισμός του συγγραφέως : 

   Η σύμφυτη με την ύπαρξή του ιδιότητα του ανθρώπου, να διεγείρεται και να επιθυμεί τη γενετήσια ένωση, με[GLi άτομα του αντίθετου συνήθως φύλλου, σε συνδυασμό με την ικανότητα να πραγματοποιεί αυτή την ένωση, μέσα σε μία έκταση υπέρτατης και μοναδικής στο είδος της ηδονή.

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *