ΥΛΙΚΑ (Για 4 μερίδες)
4 λεμόνια
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής
250γρ. γάλα
50γρ. καβουρδισμένη αμυγδαλόψιχα (τριμμένη).
Φυλλαράκια δυόσμου (για γαρνίρισμα)
150γρ. κρέμα γάλακτος Γερμανίας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1 : Κόβετε από κάθε λεμόνι το καπάκι, λίγο πιο ψηλά από τη μέση. Τα στύβετε προσεκτικά στο λεμονοστύφτη, [GLi] κόβετε μια φέτα από την κάτω πλευρά και τα τοποθετείτε σε πιατέλα.
Βήμα 2 : Χτυπάτε την κρέμα ζαχαροπλαστικής στο μίξερ μαζί με το γάλα, την κρέμα γάλακτος και αν χρειάζεται, λίγη ζάχαρη.
Βήμα 3 : Γεμίζετε τα λεμόνια με την κρέμα χρησιμοποιώντας κορνέ. Πασπαλίζετε με την αμυγδαλόψιχα. Αφήνετε τα λεμόνια στο ψυγείο να παγώσουν για 3 ώρες.
Βήμα 4 : Τα σερβίρετε, αφού τα γαρνίρετε με φύλλα δυόσμου.