(CHEF – Ζυμαρικά)
ΥΛΙΚΑ
400 gr. Μακαρόνια
300 gr. Κολοκυθάκια
Δεκαπέντε Κολοκυθολούλουδα
Ένα Κρεμμύδι
Μία Σκελίδα Σκόρδο
Τλεσσερις Κουταλιές Λάδι
Ένα Κουταλάκι θυμάρι
Λίγο Βασιλικό
Λίγο Θυμάρι
Λίγο Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κύβους και τα κολοκυθολούλουδα σε λωρίδες.
Σε ένα τηγάνι [GLi] σοτάρουμε σε 2 κουταλιές λάδι κρεμμυδάκι και Σκόρδο ψιλοκομμένα, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 με 4 λεπτά.
Προσθέτουμε τα κολοκυθολούλουδα, αλάτι & πιπέρι, πασπαλίζουμε με βασιλικό, ρίγανη & θυμάρι, και μαγειρεύουμε για 4 ακόμα λεπτά.
Στο μεταξύ, έχουμε βράσει τα μακαρόνια μας με το υπόλοιπο λαδάκι.
Τα ρίχνουμε στο μείγμα με τα κολοκυθάκια και τα γαρνίρουμε με τα κολοκυθολούλουδα.