ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι τσαγιού σόδα (Ανθρακούχο νερό)
1 ‘ ‘ ‘ ‘ ελαιόλαδο
1 ‘ ‘ ‘ ‘ Χυμό Πορτοκάλι
1 ‘ ‘ ‘ ‘ Υποκατάστατο Ζάχαρης (Στέβια)
2 Κουταλάκια Κανέλλας
600 – 700γρμ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε[GLi]τα κουλουράκια μας καθώς τα τοποθετούμε κατόπιν στο ταψί ψησίματος, όπου τα ψήνουμε στους 180ο βαθμούς για περίπου 15΄ λεπτά της ώρας.
Καλή επιτυχία!