Internet Marketing -Μάρκετινγκ Διαδικτύου Α

DiaDosis.gr

(ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ)

Πρώτα να διαβάσετε πριν αρχίσετε το Internet Marketing.

Πριν ξεκινήσετε μια επιχείρηση μάρκετινγκ Διαδικτύου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε.

Αυτά τα πράγματα είναι πολύ [GLi] σημαντικά να γνωρίζετε πριν κάνετε την επιχείρηση μάρκετινγκ Διαδικτύου. Όπως ίσως γνωρίζετε, πολλοί, η, λίγοι έμποροι μπορεί να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους στο διαδίκτυο, ενώ κάποιοι άλλοι δεν συνεχίζουν και σταματούν.

Ακόμα μπορείτε να πάρετε τις ακριβείς μεθόδους για να βγάλετε λεφτά από το διαδίκτυο, αλλά αν περιμένετε τα αποτελέσματα από μηδενική προσπάθεια, είναι άχρηστα. Πολλοί άνθρωποι μαθαίνουν ακριβώς τις ίδιες μεθόδους, αλλά μόνο λίγοι από αυτούς μπορούν να επιτύχουν σε απευθείας σύνδεση της επιχείρησή τους.

Ξέρεις γιατί?

Επειδή ορισμένοι από αυτούς αναλαμβάνουν δράση για να πάρουν τα αποτελέσματα, και οι άλλοι δεν μπορούν καν να μπουν στον κόπο να το δοκιμάσουν

 Κρατήστε αυτά τα πράγματα στο μυαλό σας, διότι είστε υπεύθυνοι για τη δική σας επιτυχία, όχι κάποιος άλλος!

Μερικοί άνθρωποι κρατούν πράγματα, κατηγορούν πράγματα γύρω τους και τα παρατάνε δηλαδή σταματούν κάθε προσπάθεια.

Μπορούμε να δούμε ότι το πρόβλημα είναι μέσα τους.

Το κλειδί για την επιτυχία του Internet Marketing είναι σκληρή δουλειά και δεν τα παρατούν ποτέ.

Δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο, ή,  χάπι για να γίνεις πλούσιος στο internet marketing. Ενώ έχετε τυχερά παιχνίδια μπορεί να κερδίσετε πολλά χρήματα, ή, να χάσετε πολλά την ίδια στιγμή. Η εμπορία μέσω Διαδικτύου είναι διαφορετική. Ξεκινήστε με την κατασκευή της επωνυμίας σας.

Μπείτε στο μυαλό των ανθρώπων για το προϊόν σας, και η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί. Όταν γίνει η πραγματική εμπειρογνωμοσύνη στην αγορά σας, ποτέ δεν θα χάσετε τα χρήματά σας.

Η ανικανότητα να επικεντρωθεί, να αναλάβουν την ευθύνη και να ενεργούν άλλοι για εσάς είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει την πτώση του πολύ καλού επιχειρηματία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει πολλούς σε μια ατελείωτη σειρά από ανακολουθίες χωρίς θετικό προορισμό. Μην αφήσετε ποτέ αυτό το πράγμα να συμβεί σε σας.

Ένας γκουρού μάρκετινγκ Διαδικτύου, δήλωσε ότι για να γίνει επιτυχία, θα πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα του μάρκετινγκ Διαδικτύου, και να χρησιμοποιήσουμε ένα δοκιμασμένο σύστημα.

Γιατί πρέπει να δοκιμάσουμε το σύστημα;

Επειδή είναι άχρηστο να γνωρίζουν τη μεγάλη εικόνα.

Κάθε επιχείρηση βασίζεται στην αγορά, οι επιχειρήσεις, εξυπηρετούν τους ανθρώπους (πελάτες) στην αγορά, υποβάλλοντας προσφορές των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Οι πελάτες κάνουν την διαφήμιση και την προώθηση της σκέψης τους. Φέρνουν σε επιπλέον κέρδη από την παροχή της τοποθέτησης των προϊόντων προς πώληση.

Τέλος, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αναπαράγει το μοντέλο του είτε ξεκινώντας με μια άλλη επιχείρηση [GLi] σε μια διαφορετική αγορά, ή, να επικαλύπτει την επιχείρησή του σε νέα.

Τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε για να χρησιμοποιείτε το σωστό σύστημα.

α) Την ανάληψη δράσης που είναι δεσμευτική.

β) Την ανάληψη ευθύνης για τη δική σας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν μεγάλα μυστικά στο μάρκετινγκ Διαδικτύου. Ξεκινήστε την επιχείρησή σας στο internet marketing  χρησιμοποιώντας μερικές δοκιμασμένες μεθόδους και να επιλέξετε το προϊόν σας προσεκτικά.

Το κλειδί είναι να επικεντρωθεί και να αναλάβει δράση. Αυτά τα

5 βήματα στο μεγάλο σύστημα πρέπει να διεξάγονται συστηματικά και με συνέπεια. Μην αρχίσουμε να ανησυχούμε για τη δημιουργία της κυκλοφορίας προτού αποφασίσουμε μάλιστα στην αγορά ή την προσφορά μας. Όλα πρέπει να εκτελούνται ανάλογα και να είστε  συνεπής με βάση το βήμα-προς-βήμα.

Internet Marketing Οδηγός.

Γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε μια ηλεκτρονική επιχείρηση;

Αυτό είναι ο πρώτος οδηγός για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας στο internet marketing. Θα σας εξηγήσω κάτι που πρέπει να γνωρίζετε για να σας δώσω μια γενική εικόνα βήμα προς βήμα πριν ξεκινήσετε.

Πρώτον, είναι να ξεκινήσει με τον σωστό τρόπο.

Δεύτερον, θα πρέπει να έχει ένα ισχυρό θεμέλιο σχετικά με τις πληροφορίες για την επιχείρησή σας.

Τρίτον, θα πρέπει να γνωρίζετε τον εαυτό σας πώς να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας και πόσο θα κοστίσει.

Τέταρτον, μη δίνετε σε άλλα άτομα  να φτιάξουν μια ιστοσελίδα σας χωρίς να γνωρίζουν την ακριβή τιμή τους πολλά πράγματα που χρειάζονται, επειδή υπάρχουν πολλές απάτες εκεί έξω.

Λέγοντάς σου, «δώσε μου χρήματα για να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή σου, θα σου κοστίσει $ 200 / μήνα”.

Όχι, δεν είναι τόσο ακριβό.

Θα σας πω ό, τι χρειάζεται για να ξεκινήσει την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και πόσο αυτή θα κοστίσει.

Πέμπτον, αυτό που χρειάζεστε είναι το πρώτο όνομα τομέα, το λεγόμενο Domain Name.

Domain name  είναι η διεύθυνση του σπιτιού [GLi] σας στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, έχω μια ιστοσελίδα για να σας διδάξω πώς να δημιουργήσετε μαζική κίνηση.

Πώς μπορώ να πάρω στην ιστοσελίδα μου;

Θα ήθελα να σας πω ότι το όνομά μου ιστοσελίδα είναι www.Magic Wealth.com. Στη συνέχεια, αυτό είναι ότι το domain μου είναι μαγικός Πλούτος. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Πώς μπορείτε να πάρετε το domain name σας;

Μπορείτε να αγοράσετε τα ονόματα τομέα σε Domain Site dot com, ή yahoo dot com, ή NameCheap dot com. Αυτά κοστίζουν περίπου $ 8 – $9 στην αγορά 1 domain name.

Στη συνέχεια θα χρειαστείτε ένα web hosting για να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα σας. Εάν το όνομα τομέα είναι η διεύθυνση του σπιτιού σας, στη συνέχεια, web hosting είναι το σπίτι σας. Web hosting είναι όπου μπορείτε να βάλετε όλα τα αρχεία της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να κοιτάξουν στο εσωτερικό του καταστήματός σας, τι πουλάτε και τι προβλέπουν. Μπορείτε να αγοράσετε ένα web hosting GoDaddy στο dot com, LunarPages dot com, HostGator dot com, Pointer.gr…, και σε πολλά άλλα μέρη.

Υπάρχει μια μεγάλη συσκευασία του παρόχου φιλοξενίας, που θα πρέπει να επιλέξετε;

Λοιπόν η απάντηση είναι ανάλογα με το είδος της επιχείρησης που θα κάνετε. Αν θέλετε να δημιουργήσετε πολύπλοκες επιχειρήσεις που χρειάζονται μεγάλες βάσεις δεδομένων και το εύρος ζώνης, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μέσο πακέτο. Αλλά αν απλά θέλετε μια μίζα και θέλετε να δοκιμάσετε τον πιο εύκολο τρόπο στο μάρκετινγκ Διαδικτύου, ή, μάρκετινγκ θυγατρικών. Το μάρκετινγκ θυγατρικών το μόνο που χρειάζεται  είναι 2-3 σελίδες html. Έτσι δεν θα χρειαστεί πολλής χώρος γι’ ‘αυτό.

Η Θυγατρική ιστοσελίδα μου, παίρνει χώρο μόνο 500kb έτσι μπορεί να συσκευαστεί σε μία δισκέτα. Αν θέλετε να ξεκινήσετε την επιχείρηση θυγατρικών για την πρώτη επιχείρηση μάρκετινγκ Διαδικτύου σας, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε το μικρότερο πακέτο φιλοξενίας. Αλλά πρέπει να περιλαμβάνει το λογαριασμό e-mail που διατίθεται στη χρήση script php. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ σημαντικά. Κάποιος θα μπορούσε να φιλοξενεί περίπου $ 7 ανά μήνα για το μέσο όρο φιλοξενίας.

Το άλλο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένας οικοδόμος ιστοσελίδας. Ο οικοδόμος ιστοσελίδας είναι ο ανάδοχος που [GLi] χτίζει το κατάστημά σας. Το λογισμικό του, για να πληκτρολογήσετε ό τι θέλετε να βάλετε στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να  πάρετε δωρεάν μία παρόμοια My Free Website Builder. Είναι μια καλή οικοδόμος ιστοσελίδα και δημιουργήθηκε από έναν εμπειρογνώμονα έμπορο Διαδικτύου.

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένας επεξεργαστής πληρωμής.

 Επεξεργαστής πληρωμής είναι το μέρος όπου οι άνθρωποι πληρώνουν για τα προϊόντα σας. Μπορούν να επιλέξουν το προϊόν σας, που πληρώνουν στον επεξεργαστή πληρωμής, τότε θα πάρει το προϊόν σας.

Είναι τόσο απλό. Πριν γνωρίζοντας αυτό το πράγμα, εγώ πάντα αναρωτιόμουν, πώς μπορώ να κάνω τους ανθρώπους να δώσουν χρήση πιστωτικής κάρτας για την πληρωμή τραπεζικού λογαριασμού μου;

Λοιπόν, υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο που έχει κάνει τη δουλειά για σας. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε και να τα χρησιμοποιούν στις υπηρεσίες τους. Είναι ευκολότερο και πιο ασφαλές. Ο επεξεργαστής πληρωμής ήθελα να συστήσω είναι Click bank dot com, 2Checkout dot com, Paypal dot com, και να επιτρέψει καθαρό πληρωμή. Μερικά από αυτά κοστίζουν κάθε μήνα. Αλλά μερικά μόνο που χρειάζεται να πληρώσει μια φορά για τη διάρκεια ζωής. Είναι περίπου $ 49 για να εγγραφείτε στην 2checkout από τώρα. Αλλά κοστίζει ελεύθερος να εγγραφείτε clickbank.

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε κάθε είδους επιχείρηση μάρκετινγκ Διαδικτύου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζονται δίπλα από αυτά τα πράγματα, αλλά είναι σχετικά με σχετικά με το είδος της επιχείρησης που έχετε. Για πρώτη φορά, σας συστήνω να ξεκινήσετε μια μάρκετινγκ θυγατρικών. Είναι ο πιο εύκολος και ο πιο απλός τρόπος για να πάρετε πολλά χρήματα.

Υστερόγραφο : Η μεταγλώττιση και η σύνταξη του εγγράφου είναι εξ` ολοκλήρου από τον : Γεώργιο Λυμπερόπουλο.   Ημερομηνία ανάπτυξης εγγράφου και τέλεσής του 3/9/2015

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *