Γεμιστά λεμόνια με κρέμα – Stuffed lemons with cream

γλυκό-λεμόνια γεμιστά

ΥΛΙΚΑ           (Για 4 μερίδες)

4   λεμόνια

1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής

250γρ. γάλα

50γρ. καβουρδισμένη αμυγδαλόψιχα (τριμμένη).

Φυλλαράκια δυόσμου (για γαρνίρισμα)

150γρ. κρέμα γάλακτος Γερμανίας.

        ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1 :  Κόβετε από κάθε λεμόνι το καπάκι, λίγο πιο ψηλά από τη μέση. Τα στύβετε προσεκτικά στο λεμονοστύφτη, [GLi] κόβετε μια φέτα από την κάτω πλευρά και τα τοποθετείτε σε πιατέλα.

Βήμα 2 :  Χτυπάτε την κρέμα ζαχαροπλαστικής στο μίξερ μαζί με το γάλα, την κρέμα γάλακτος και αν χρειάζεται, λίγη ζάχαρη.

Βήμα 3 :  Γεμίζετε τα λεμόνια με την κρέμα χρησιμοποιώντας κορνέ. Πασπαλίζετε με την αμυγδαλόψιχα. Αφήνετε τα λεμόνια στο ψυγείο να παγώσουν για 3 ώρες.

Βήμα 4 :  Τα σερβίρετε, αφού τα γαρνίρετε με φύλλα δυόσμου.

George Li

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *