Ξύδι – Vinegar

ξύδι

Διαλέγετε το ελαφρό ξύδι από σταφύλια.

   Όταν το άσπρο κρασί μείνει πολύ[GLi]καιρό και αρχίσει να ξινίζει, μην το πετάτε, αντικαταστήστε το για ξύδι.

   Όταν δεν έχετε ξύδι, μπορείτε πολλές φορές να κάνετε την δουλειά σας και με χυμό λεμονιού.

Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.