Πιπέρι – Pepper

pepper

Υπάρχουν δύο ειδών, το άσπρο πιπέρι και το μαύρο πιπέρι. Υπάρχει επίσης και σε σκόνη αλλά και σε μπαλάκια.

Όταν στο φαγητό χρησιμοποιήσετε[GLi]πιπέρι σε μπαλάκια, πρέπει πρώτα να το αλέσετε με ειδική συσκευή.

Το μαύρο πιπέρι είναι πιο δυνατό και ταιριάζει στο κρέας.

Το άσπρο πιπέρι είναι κατάλληλο για τα ψάρια και για το κοτόπουλο.

George Li

Σχετικά με Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Είμαι Ηλεκτρονικός όπου τα τελευταία μου τωρινά χρόνια έμαθα να χειρίζομαι τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από την κατασκευή αλλά και από τον προγραμματισμό τους θα έλεγα πολύ καλά. Ευχαριστώ που διαβάζετε την ιστοσελίδα μου!

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γεώργιος Λυμπερόπουλος →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *